30 min, én gang per dag 260,-
30 min, to ganger per dag 390,-
1 time, én gang per dag 360,-
1 time, to ganger per dag 490,-
Tillegg helg
(per besøk, etter fredag kl 17)
30,-

Pass utover 7 dager 10% rabatt

Du bestiller tidspunkt på mail, vi avtaler et nøkkelmøte der jeg kommer hjem til dere for å hilse på dyr og eier. Vi skriver kontrakt og går igjennom rutiner for passet. Under passet kommer jeg hjem til pus og gir den mat og vann, og sørger for at kattedoen er ren. Pus får den kosen den vil ha, og lek hvis den ønsker det, så tidene på besøket er veiledende og avhengig av hva pus ønsker.

Ved besøk to ganger om dagen kan jeg slippe den ut og inn hvis ønskelig. Det er ikke ønskelig at katter som bare har ett pass for dagen skal gå ut, da det kan være stusselig for pus å være ute et døgn av gangen.

Jeg har også mulighet til å utføre ekstratjenester som børsting, bading og medisinering. Pris på disse tjenestene avtales på forhånd.


Generelt

Alle priser inkluderer 25% moms. Bompasseringer over kr 9,- vil belastes kunden.

Prisene gjelder for Trondheimsområdet. Utenfor miljøpakken 100,- ekstra. Helligdagstillegg på 100,- per oppmøte. Dette gjelder også hele påskehelgen, lillejulaften, julaften og nyttårsaften.

Avbestilling innen 7 dager før start av oppdraget, ellers belastes 50% av prisen. Redusering/forandring av oppdraget i sommersesongen juni, juli og august samt påsken må gjøres senest 14 dager før start av oppdrag.

Jeg kan også ta inn post / avis og vanne planter hvis du er bortreist, kostnadsfritt.

Betaling med faktura. Forbehold om endring av priser.

Ønsker du å bruke Luckys Dyrepass fast, eller å bruke flere av tjenestene, avtaler vi en pakkepris.

Luckys Dyrepass er forsikret gjennom If, men oppfordrer dyreeiere til å ha forsikring på sine dyr. Det er en god investering.

Har du spørsmål, eller er det noe du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt!